Zomerfeest sluit een boeiend en leerrijk werkjaar af

Op zondag 18 juni organiseerden we ons jaarlijks zomerfeest. Leden en vrijwilligers kwamen samen om te genieten van het mooie weer en de vele lekkernijen. Wij bedanken ieder van hen voor hun inzet gedurende het voorbije werkjaar.

Evenementen
June 23, 2023
Fatih Cengiz

Met het doel om bruggen te slaan tussen de verschillende gemeenschappen in Limburg hebben onze leden en vrijwilligers zich het voorbije werkjaar ingezet om mensen uit verschillende hoeken van de samenleving samen te brengen. Dankzij hun inzet en steun aan projecten zoals iftarmee, kookmee en de Limburgse cultuuravonden leerden ze niet enkel zelf meer bij maar, kwamen mensen ook samen voor ontmoeting en dialoog. Zo werden de leerrijke, ontspannende en humanitaire activiteiten ook momenten waarbij de grenzen van het onbekende vervaagde, wat zeer belangrijk is om samen uiteindelijk te komen tot een inclusieve Limburgse samenleving.

Het zomerfeest was de afsluiter van een vermoeiende, maar tevens ook leuk, werkjaar. Onze leden en vrijwillgers hebben tijdens het feest genoten van het vele lekkers, het prachtige weer en de leuke samenkomsten. Via deze weg willen we hen allemaal opnieuw bedanken voor hun tijd en inzet. Ook bedanken we onze sponsors voor hun (financiële) steun om onze werking draaiende te houden en onze projecten te kunnen realiseren.

Vanaf september zijn we terug met meer leerrijke, ontspannende en dialoogbevorderende activiteiten. Stay tuned:)

No items found.
nieuws

Ontdek onze nieuwste artikelen.