Iftar brengt Tuin van Eisden en Soma Maasmechelen na twee jaar opnieuw samen

Op vrijdag 29 april kwamen 20 leden en vrijwilligers van Tuin van Eisden Maasmechelen en Soma Maasmechelen samen tijdens een iftarmaaltijd. De iftar werd voor beide verenigingen, die in het verleden rond verschillende projecten hebben samengewerkt, de eerste samenkomst na de opheffing van de coronamaatregelen.

Socio-Cultureel
December 31, 2022
Ramazan Tarcan

Na een kort welkomstwoord genoten de deelnemers eerst van het vele lekkers dat klaargemaakt werd door vrijwilligers van Tuin van Eisden. Tijdens het eten maakten de aanwezigen rond de verschillende tafels kennis met elkaar en met de werking van beide verenigingen. Na het eten begonnen de deelnemers de tafels rond te gaan om met meer mensen te kunnen kennismaken. Zo leerden de nieuwe vrijwilligers van beide verenigingen elkaar kennen terwijl de personen die elkaar al kenden de kans kregen na een lange periode opnieuw te kunnen praten. De gesprekken gingen tot in de late avond door in een gezellige sfeer, ook werd er gesproken over toekomstige samenwerkingen in de vorm van onder andere kookworkshops.

Soma Maasmechelen is een armoedevereniging die werkt rond de thema’s armen verenigen, armen het woord geven, werken aan maatschappelijke emancipatie, werken aan maatschappelijke structuren, dialoog en vorming organiseren en armen blijven zoeken.

No items found.
nieuws

Ontdek onze nieuwste artikelen.