Kookmee Kerstspecial in Leefdaal

Vrijwilligers en leden van Golden Rose LImburg hebben op uitnodiging van KVLV deelgenomen aan een kerstviering in Leefdaal. Echter, voordat iedereen samen aan tafel ging, brachten de vrouwen eerst een bezoek aan Mama's Depot.

Evenementen
December 31, 2022
Sadik Salman

De dag begon met een bezoek aan Mama’s Depot, een initiatief van drie plaatselijke KVLV-groepen. Mama’s Depot is een klein winkeltje waar mensen met een laag inkomen terecht kunnen om de nodige levensartikelen aan een lagere prijs in te slaan. Na het bezoek aan Mama’s Depot werden de vrijwilligers van Golden Rose uitgenodigd door Annemie, stafmedewerker ‘Bewust en Lekker Eten’ bij KVLV.

Samen met Annemie bereide de groep een heerlijk kerstmaal voor kerstavond. Tijdens het eten werd er druk gepraat en de aanwezigen leerden elkaar beter kennen. Na het diner hebben de vrouwen samen genoten van een optreden van een kerstkoor en uit volle borst meegezongen. Het was een erg gezellige avond waar beide vrouwenverenigingen veel van elkaar hebben bijgeleerd. Zowel Golden Rose en KVLV hebben de smaak te pakken en werken aan uitbreiding van deze avond voor de kerstperiode 2020! Later meer hierover!

No items found.
nieuws

Ontdek onze nieuwste artikelen.